Tilmelding til Billedskolen

Du kan tilmelde dig Billedskolen via Place2book

– Se vinduerne nedenfor – der er først et for tirsdags hold og under det for torsdags hold:

Der kan være problemer med at se linktet I Safari Browseren. Typisk på apple produkter. I det tilfælde kan du komme til place2book her:

Mosaikdage i uge 26:

Torsdage:

Andre alternativer er:

I din tilmelding skal du skrive:
  • Elevens navn
  • Elevens fødselsdato
  • Tilmelding til tirsdag eller torsdag
  • Fars eller mors fulde navn
  • Fars eller mors mailadresse.
For yderlige information, kontakt venligst:

Dalvej 1a

8450 Hammel

CVR- 21271683

hammelbilledskole@gmail.com
 Vi glæder os til at høre fra dig!
OBS OBS OBS
Hammel Billedskole har valgt at udskyde opstarten  igen til slutningen af maj. De første fem gange foregår hver torsdag fra d 27 maj 15.30- 17 Derudover mødes vi i uge 26( den første uge af skolernes sommerferie) både onsdag og torsdag fra 10- 16. Det er muligt at tilmelde sig det hele eller vælge kun at deltage i uge 26.
Pris for hele forløbet 600kr
Pris for deltagelse i mosaikdage i Hammel Billedskole uge 26, 350kr

Vi følger naturligvis myndighedernes coronarestriktioner på det pågældende tidspunkt for opstart, hvilket betyder at dele af undervisningen måske afvikles på en anden måde end sædvanlig.  Det kan f eks være at vi starter udendørs på InSides udenomsarealer.
Hvis undervisningen mod forventning slet ikke kan gennemføres i en eller anden form, får man naturligvis pengene retur.

OBS  OBS  OBS

Pris for hele forløbet 600kr