Tilmelding til Billedskolen

Du kan tilmelde dig Billedskolen via Place2book

– Se vinduerne nedenfor – der er først et for tirsdags hold og under det for torsdags hold:

Der kan være problemer med at se linktet I Safari Browseren. Typisk på apple produkter. I det tilfælde kan du komme til place2book her:
Tirsdage:

Andre alternativer er:

I din tilmelding skal du skrive:
  • Elevens navn
  • Elevens fødselsdato
  • Tilmelding til tirsdag eller torsdag
  • Fars eller mors fulde navn
  • Fars eller mors mailadresse.
For yderlige information, kontakt venligst:

Hammel Billedskole

Dalvej 1a

8450 Hammel

CVR- 21271683

hammelbilledskole@gmail.com
 Vi glæder os til at høre fra dig!
OBS OBS OBS
Hammel Billedskole har
valgt at udskyde opstarten til efter påskeferien og forlænge sæsonen indtil sommerferien.
Første mødegang er derfor tirsdage d 6. April og for torsdage d 8. April.

Vi følger naturligvis myndighedernes Corona restriktioner på det pågældende tidspunkt for opstart. Hvilket betyder at dele af undervisningen måske afvikles på en anden måde end sædvanlig. Det kan f eks være udendørs, eller at eleverne får små opgaver og materialekasser, de kan arbejde med hjemme. Hvis undervisningen mod forventning slet ikke kan gennemføres i en eller anden form, får man naturligvis pengene retur.