Billedskolens undervisere

Her finder du kontaktoplysninger på billedskolens undervisere.

Maja Landgren Germundsson ( leder og underviser)

Østergårdsvej 32 Voel

8600 Silkeborg

41981502

mail@majagermundsson.dk

Marianne Bøving Andersenunderviser)

Vestervangsvej 23

20663086

kladdermy@gmail.com

Præsentation af Maja

Jeg hedder Maja er 45år og er bosiddende med min mand og to teenagebørn ude på landet ca 10 km fra Silkeborg.

Jeg har igennem det meste af mit liv beskæftiget mig med kreative processer og har en uddannelse som bachelor i textil og formidling fra textiluddannelsen i Viborg 2009.

Igennem de sidste 6 år har jeg bl. a undervist børn og unge i Hammel Billedskole og synes jeg er meget heldig at få lov til at arbejde med børn, der ligesom jeg brænder for kunst og kreativitet.

Yderligere kan jeg tilføje, at jeg har mange års mange års udstillingserfaring bl. a på flere censurerede udstillinger i Danmark samt med fremstilling af kunsthåndværk.

Man er meget velkommen til at se min hjemmeside for yderligere oplysninger www.majagermundsson.dk

Præsentation af Marianne

Jeg hedder Marianne, er 61 år gammel. Jeg bor i Hammel og er opvokset her, så jeg er derfor godt forankret i det lokale miljø.

Jeg har en søn på 29 år, der på baggrund af sit varige handicap, er bosiddende på en døgninstitution i Hadsten.

I folkeskolen havde jeg Kaj Nielsen som faglærer. Han er stifter af Hammel Billedskole. Med ham som min kreative underviser, blev mit kreative gen skabt og plejet. I år 2000 startede jeg pædagog uddannelsen, hvor jeg i 2004 fik min bachelor i værkstedsfag fra Viborg pædagog seminarium.  Til daglig arbejder jeg som pædagog i Naturbørnehaven Klintholm i Hammel.

Jeg har med stor glæde undervist i Hammel Billedskole siden 2009. Jeg nyder arbejdet med børnene, fordybelsen og muligheden for at indvie eleverne i billedkunstens univers. Jeg har en særlig passion for at genanvende og udforske ting, som har  haft en anden funktion, til at skabe et nyt kunstnerisk udtryk.Ynder at bruge det naturskabte til mine udtryk. Jeg er ligeledes også optaget af recycle/ opcycle  tanken. Jeg har en respekt for børns udtryk og sætter pris på at præsentere og udstille deres produkter, så det æstetiske udtryk kommer i spil for beskueren.

Børns kunst har krav på en smuk præsentation.

Bestyrelsen

Som alle andre foreninger og skoler har Hammel Billedskole også en bestyrelse, som har til opgave at diskutere og beslutte billedskolens fremtid, økonomi og undervisningsforløb og resultater.

Bestyrelsen består af en formand, en kasserer og et antal menige medlemmer.

Formand:

Heidi Bording